Hopp til innhold

Spørsmål og svar om bagasje

Her finn du informasjon om kva som er tillate og ikkje i handbagasje og innsjekka bagasje. I tillegg finn du ei oversikt over gjenstandar som er forbodne å ta med på flyginga. Ver merksam på at andre land kan ha strengare reglar. Det kan løne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke kva som gjeld der du skal reise.

Viser treff 61 til 72 av 92

Rogn, hele fiskeegg

Rogn, hele fiskeegg er tillatt i håndbagasjen.

Røykbomber og røykpatroner

Disse gjenstandene er ikke tillat å ta med på flygingen, fordi det regnes som sprengstoffer, brannfarlige stoffer og innretninger som kan forårsake alvorlige skader eller utgjøre en trussel mot

Sag

Vanlig og batteridreven sag kan ikke tas med i håndbagasje, men er tillatt i innsjekket bagasje.

Saks

Sakser med blad lengre enn 6 cm målt fra dreiepunktet er ikke tillatt i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Sjampo og flytende såpe

Sjampo, flytende såpe og shower gel regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sjokolade, konfekt og porøs sjokolade

Dette er tillatt i håndbagasjen.

Sjokoladepålegg

Sjokoladepålegg regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Skateboard

Skateboard er tillatt i håndbagasjen.

Skrujern og meisel

Verktøy med et blad eller skaft som er lengre enn 6 cm og kan brukes som våpen, f.eks. skrujern og meisler, kan ikke tas med i håndbagasje, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Skytevåpen

Skytevåpen og andre innretninger som avfyrer prosjektiler regnes som forbudte gjenstander og kan ikke tas med som kabinbagasje om bord i flyet. De kan imidlertid medbringes i innsjekket bagasje

Skøyter

Vanlige skøyter er tillatt i håndbagasjen.

Smør og margarin

Smør og margarin regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Side