Spørsmål og svar om bagasje

Her finner du informasjon om hva som er tillatt og ikke tillatt i håndbagasje, og innsjekket bagasje. Her er også en oversikt over gjenstander som er forbudt å ta med på flygingen. Vær oppmerksom på at andre land kan ha strengere regler. Det kan lønne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke hva som gjelder der du skal reise.

Viser treff 61 til 72 av 92

Fyrstikker

Fyrstikker Én eske fyrstikker per person er tillatt i håndbagasjen.

Matpakke

Matpakke For eksempel brødskive med smør og pålegg, eller kjeks med fyll er tillatt å ta med i håndbagasjen.

Kakebunn, tørre kaker, kjeks og cookies

Kakebunn, tørre kaker, kjeks og cookies Disse er tillatt å ta med i håndbagasjen.

Kake og bakverk med fyll

Kake og bakverk med fyll Kake og bakverk med fyll regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sjokoladepålegg

Sjokoladepålegg Sjokoladepålegg regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sjokolade, konfekt og porøs sjokolade

Sjokolade, konfekt og porøs sjokolade Dette er tillatt i håndbagasjen.

Kokosnøtt og kokosmelk

Kokosnøtt og kokosmelk Kokosnøtter er tillatt å ta med i håndbagasjen, men kokosmelk kan kun tas med i begrenset mengde, det vil si i beholdere på 100ml. Større mengder kokosmelk må tas med i

Proteinpulver

Proteinpulver Proteinpulver er tillatt i håndbagasjen.

Bær

Bær Bær er tillatt i håndbagasjen.

Kaviar

Kaviar på tube Kaviar på tube regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Grøt, pudding, gelé og krem

Grøt, pudding, gelé og krem Grøt, pudding, gelé og krem regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sjampo og flytende såpe

Sjampo og flytende såpe Sjampo, flytende såpe og shower gel regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Side