Spørsmål og svar om bagasje

Her finner du informasjon om hva som er tillatt og ikke tillatt i håndbagasje, og innsjekket bagasje. Her er også en oversikt over gjenstander som er forbudt å ta med på flygingen. Vær oppmerksom på at andre land kan ha strengere regler. Det kan lønne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke hva som gjelder der du skal reise.

Viser treff 73 til 84 av 92

Deodorant

Deodoranter Deo-stick er tillatt i håndbagasjen, mens roll-on regnes som flytende og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter.

Gåstaver

Gåstaver Gåstaver er tillatt i håndbagasjen i Norge, men dette vil variere i andre land og må sjekkes med flyselskapene du skal reise med utenfor Norge.

Trankapsler

Transkapsler Trankapsler er tillatt i håndbagasjen.

Blåselampe

Blåselampe Blåselamper ikke tillatt å ta med på flyreisen.

Saks

Saks Sakser med blad lengre enn 6 cm målt fra dreiepunktet er ikke tillatt i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Pil, bue og armbrøst

Pil, bue og armbrøst Disse gjenstandene er ikke tillat i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje. Dette fordi det regnes innretninger som avfyrer prosjektiler , og som kan, eller som

Startpistol og signalpistol

Startpistol og signalpistol Disse gjenstandene er ikke tillatt å ta med på flyturen.

Fenghetter

Fenghetter Fenghetter er ikke tillatt å ha med seg på flyreiser, verken i innsjekket bagasje eller i håndbagasjen.

Miner, granater og andre militære sprengstoffer

Miner, granater og andre militære sprengstoffer Miner, granater og andre militære sprengstoffer er ikke tillatt å ta med seg på flyreisen. Sprengstoffer, brannfarlige stoffer og innretninger som

Røykbomber og røykpatroner

Røykbomber og røykpatroner Disse gjenstandene er ikke tillat å ta med på flygingen, fordi det regnes som sprengstoffer, brannfarlige stoffer og innretninger som kan forårsake alvorlige skader

Dynamitt, krutt og plastiske sprengstoffer

Dynamitt, krutt og plastiske sprengstoffer Disse gjenstandene er ikke tillatt å ta med på flyreiser, verken i innsjekket bagasje eller i håndbagasjen.

Øks og kjøttøks

Øks og kjøttøks Disse gjenstandene er ikke tillatt i håndbagasje, men kan sjekkes inn.

Side