Spørsmål og svar om bagasje

Her finner du informasjon om hva som er tillatt og ikke tillatt i håndbagasje, og innsjekket bagasje. Her er også en oversikt over gjenstander som er forbudt å ta med på flygingen. Vær oppmerksom på at andre land kan ha strengere regler. Det kan lønne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke hva som gjelder der du skal reise.

Viser treff 1 til 12 av 92

Proteindrikk og sportsdrikk

Proteindrikk og sportsdrikk Proteindrikk og sportsdrikk regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Syltetøy

Syltetøy Syltetøy regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Frukt

Frukt Hel frukt, som eple, melon, tomat og appelsin er tillatt i håndbagasjen.

Tannkrem

Tannkrem Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Hudkrem og lotion

Hudkrem og lotion Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Talkumpulver

Talkumpulver Talkumpulver er tillatt i håndbagasjen.

Prim, muggost og smøre-ost

Prim, muggost og smøre-ost Disse ostene regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Brunost og hvitost

Brunost og hvitost Brunost og hvitost er tillatt i håndbagasjen.

Såpestykke

Såpestykke Såpestykke er tillatt i håndbagasjen.

Leppestift, solstift og dekkstift

Leppestift, solstift og dekkstift Dette er tillatt i håndbagasjen.

Lipgloss

Lipgloss Lipgloss regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter.

Fiskestang

Fiskestang Fiskestang kan tillates, men flyselskapene kan ha restriksjoner på å ta den med i håndbagasjen. Sjekk dette med flyselskapet du skal reise med.

Side