Spørsmål og svar om bagasje

Her finner du informasjon om hva som er tillatt og ikke tillatt i håndbagasje, og innsjekket bagasje. Her er også en oversikt over gjenstander som er forbudt å ta med på flygingen. Vær oppmerksom på at andre land kan ha strengere regler. Det kan lønne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke hva som gjelder der du skal reise.

Viser treff 1 til 12 av 92

Fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr

Fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr Dette er ikke tillatt å ha med på flygingen, fordi det regnes som sprengstoffer, brannfarlige stoffer og innretninger som kan forårsake alvorlige skader

Detonatorer og lunter

Detonatorer og lunter Detonatorer og lunter er ikke tillatt å ha med seg seg på flyreiser, verken i innsjekket bagasje eller i håndbagasjen.

Medisinsk utstyr med litiumbatterier

Medisinsk utstyr med litiumbatterier Medisinsk utstyr med litiumbatterier under 100Wh kan plasserer i håndbagasje eller innsjekket bagasje uten at flyselskapets tillatelse må innhentes.

Balltre

Balltre Balltre er ikke tillatt i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Springkniv-kam

Springkniv-kam En kam som ser ut som en springkniv når den er foldet, vil i foldet tilstand se ut som den kan forårsake alvorlig skade. Den er derfor ikke tillatt i håndbagasje, men kan tas med i

Syltetøy

Syltetøy Syltetøy regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Proteindrikk og sportsdrikk

Proteindrikk og sportsdrikk Proteindrikk og sportsdrikk regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Prim, muggost og smøre-ost

Prim, muggost og smøre-ost Disse ostene regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Hudkrem og lotion

Hudkrem og lotion Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Tannkrem

Tannkrem Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sag

Sag Vanlig og batteridreven sag kan ikke tas med i håndbagasje, men er tillatt i innsjekket bagasje.

Skrujern og meisel

Skrujern og meisel Verktøy med et blad eller skaft som er lengre enn 6 cm og kan brukes som våpen, f.eks. skrujern og meisler, kan ikke tas med i håndbagasje, men kan tas med i innsjekket

Side