Spørsmål og svar om bagasje

Her finn du informasjon om kva som er tillate og ikkje i handbagasje og innsjekka bagasje. I tillegg finn du ei oversikt over gjenstandar som er forbodne å ta med på flyginga. Ver merksam på at andre land kan ha strengare reglar. Det kan løne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke kva som gjeld der du skal reise.

Viser treff 1 til 12 av 92

Bunad

Bunad Bunad og bunadssmykker kan tas med i håndbagasjen. Men bunadskniver må sendes i innsjekket bagasje eller i spesialbagasje.

Hvordan finne ut hvor mange Wh batteriet har

Hvor mange Wh har batteriet? På mange enheter oppgis batteriets styrke i mAh. Du kan enkelt regne om til watt-timer (Wh) dersom du kjenner spenningen (Volt). Wh (watt-timer) = milliamp-timer (mAh)

Medisinsk utstyr med litiumbatterier

Medisinsk utstyr med litiumbatterier Medisinsk utstyr med litiumbatterier under 100Wh kan plasserer i håndbagasje eller innsjekket bagasje uten at flyselskapets tillatelse må innhentes.

Hoverboard

Hoverboard Hoverboard kan tas med som håndbagasje eller innsjekket håndbagasje, men på grunn av fare for brann anbefales det ikke å sende hoverboards i innsjekket bagasje. Flere flyselskap har

Kjøtt

Kjøtt og kjøttfarse Kjøtt er tillatt i håndbagasjen, mens kjøttfarse regnes som flytende og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Proteindrikk og sportsdrikk

Proteindrikk og sportsdrikk Proteindrikk og sportsdrikk regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Syltetøy

Syltetøy Syltetøy regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Frukt

Frukt Hel frukt, som eple, melon, tomat og appelsin er tillatt i håndbagasjen.

Rogn, hele fiskeegg

Rogn, hele fiskeegg Rogn, hele fiskeegg er tillatt i håndbagasjen.

Tannkrem

Tannkrem Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Talkumpulver

Talkumpulver Talkumpulver er tillatt i håndbagasjen.

Prim, muggost og smøre-ost

Prim, muggost og smøre-ost Disse ostene regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Side