Spørsmål og svar om bagasje

Her finner du informasjon om hva som er tillatt og ikke tillatt i håndbagasje, og innsjekket bagasje. Her er også en oversikt over gjenstander som er forbudt å ta med på flygingen. Vær oppmerksom på at andre land kan ha strengere regler. Det kan lønne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke hva som gjelder der du skal reise.

Viser treff 25 til 36 av 92

PC og nettbrett

PC eller nettbrett PC eller nettbrett skal tas ut av håndbagasjen gjennom sikkerhetskontrollen. PCen eller nettbrettet i seg selv er ikke problemet, men fordi det er vanskelig for røntgeapparatet

Bunad

Bunad Bunad og bunadssmykker kan tas med i håndbagasjen. Men bunadskniver må sendes i innsjekket bagasje eller i spesialbagasje.

Hvordan finne ut hvor mange Wh batteriet har

Hvor mange Wh har batteriet? På mange enheter oppgis batteriets styrke i mAh. Du kan enkelt regne om til watt-timer (Wh) dersom du kjenner spenningen (Volt). Wh (watt-timer) = milliamp-timer (mAh)

Medisinsk utstyr med litiumbatterier

Medisinsk utstyr med litiumbatterier Medisinsk utstyr med litiumbatterier under 100Wh kan plasserer i håndbagasje eller innsjekket bagasje uten at flyselskapets tillatelse må innhentes.

Hoverboard

Hoverboard Hoverboard kan tas med som håndbagasje eller innsjekket håndbagasje, men på grunn av fare for brann anbefales det ikke å sende hoverboards i innsjekket bagasje. Flere flyselskap har

Sprøyter og sprøytespisser

Sprøyter og sprøytespisser Sprøyter og sprøytespisser er tillatt å ta med i håndbagasjen.

Springkniv-kam

Springkniv-kam En kam som ser ut som en springkniv når den er foldet, vil i foldet tilstand se ut som den kan forårsake alvorlig skade. Den er derfor ikke tillatt i håndbagasje, men kan tas med i

Balltre

Balltre Balltre er ikke tillatt i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Padleårer

Padleårer Padleårer kan tillates i håndbagasjen, men dette bør sjekkes med flyselskapet du skal reise med.

Håndjern

Håndjern Håndjern kan tillates i håndbagasjen, men dette bør sjekkes med flyselskapet du skal reise med.

Bowlingkule

Bowlingkule Bowlingkuler kan være tillatt i håndbagasjen, men dette må sjekkes med flyselskapet du skal reise med.

Redningsvest med gasspatroner

Redningsvest med gasspatroner Redningsvest med inntil 2 små gasspatroner, CO2 eller annen div. 2.2 gass, og inntil 2 reserve gasspatroner er tillatt i håndbagasjen.

Side