Spørsmål og svar om bagasje

Her finn du informasjon om kva som er tillate og ikkje i handbagasje og innsjekka bagasje. I tillegg finn du ei oversikt over gjenstandar som er forbodne å ta med på flyginga. Ver merksam på at andre land kan ha strengare reglar. Det kan løne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke kva som gjeld der du skal reise.

Viser treff 49 til 60 av 92

Matpakke

Matpakke For eksempel brødskive med smør og pålegg, eller kjeks med fyll er tillatt å ta med i håndbagasjen.

Kakebunn, tørre kaker, kjeks og cookies

Kakebunn, tørre kaker, kjeks og cookies Disse er tillatt å ta med i håndbagasjen.

Kake og bakverk med fyll

Kake og bakverk med fyll Kake og bakverk med fyll regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sjokoladepålegg

Sjokoladepålegg Sjokoladepålegg regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sjokolade, konfekt og porøs sjokolade

Sjokolade, konfekt og porøs sjokolade Dette er tillatt i håndbagasjen.

Kokosnøtt og kokosmelk

Kokosnøtt og kokosmelk Kokosnøtter er tillatt å ta med i håndbagasjen, men kokosmelk kan kun tas med i begrenset mengde, det vil si i beholdere på 100ml. Større mengder kokosmelk må tas med i

Proteinpulver

Proteinpulver Proteinpulver er tillatt i håndbagasjen.

Bær

Bær Bær er tillatt i håndbagasjen.

Kaviar

Kaviar på tube Kaviar på tube regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Grøt, pudding, gelé og krem

Grøt, pudding, gelé og krem Grøt, pudding, gelé og krem regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sjampo og flytende såpe

Sjampo og flytende såpe Sjampo, flytende såpe og shower gel regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Deodorant

Deodoranter Deo-stick er tillatt i håndbagasjen, mens roll-on regnes som flytende og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter.

Side