Spørsmål og svar om bagasje

Her finner du informasjon om hva som er tillatt og ikke tillatt i håndbagasje, og innsjekket bagasje. Her er også en oversikt over gjenstander som er forbudt å ta med på flygingen. Vær oppmerksom på at andre land kan ha strengere regler. Det kan lønne seg å ta kontakt med flyselskapet ditt og sjekke hva som gjelder der du skal reise.

Viser treff 49 til 60 av 92

Spyd

Gjenstander med en skarp spiss som kan forårsake alvorlig skade er ikke tillatt å ta med i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Smør og margarin

Smør og margarin regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Grøt, pudding, gelé og krem

Grøt, pudding, gelé og krem regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Kaviar

Kaviar på tube regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Sjampo og flytende såpe

Sjampo, flytende såpe og shower gel regnes som flytende, og kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Blåselampe

Blåselamper ikke tillatt å ta med på flyreisen.

Brekkjern

Brekkjern ikke tillatt i håndbagasje, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Sverd og sabler

Kan ikke tas med i håndbagasje, men er tillatt i innsjekket bagasje.

Barberblader

Engangsbarberhøvel eller barberhøvel med blader montert i holder/kassett kan tillates i håndbagasjen. Løse barberblader/barberkniver er ikke tillatt i håndbagasjen, men

Isøks og ishakke

Er ikke tillatt i håndbagasje, men kan sjekkes inn.

Øks og kjøttøks

Disse gjenstandene er ikke tillatt i håndbagasje, men kan sjekkes inn.

Saks

Sakser med blad lengre enn 6 cm målt fra dreiepunktet er ikke tillatt i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Side