Hopp til innhold

Cabin Safety Workshop 2023

Illustrasjonsbilde til Cabin Safety Workshop 2023

Cabin Safety Workshop er tilbake og inviterer operativ ledelse kabin og treningsledelse kabin til å bli med på årets workshop på Flesland, 4. og 5. desember.

Cabin Safety Workshop er et årlig arrangement for fagprat, erfaringsdeling, spørsmål og diskusjon. Det er inspektørene på kabinområdet, Nanna Hermann Vik og David Moldskred som er initiativtagere til workshopen, som i år avholdes ved Widerøe's treningsfasiliter på Bergen lufthavn, Flesland.

Flybransjen er kontinuerlig i endring og faktorer som arbeidstid, økonomi, konkurranshensyn og trening har stor påvirkning på de ansattes arbeidshverdag. Kabinbesetningen får stadig nye og flere oppgaver og det kan tidvis være utfordrende å få med seg alle endringene.

Luftfartstilsynet har god erfaring med å samle den operative- og treningsledelsen kabin for erfaringsutveksling og diskusjon, og vi mener dette gjør det enklere å finne gode løsninger på dagens utfordringer. Vi inviterer derfor til workshop for faglig påfyll, oppdatering av regelverk, skape nye kontakter og være sosial med kollegaer.

Du finner mer informasjon om program og påmelding her

Velkommen!

Sist oppdatert: 09.10.2023