Hopp til innhold

Velkommen til Luftfartskonferansen

Illustrasjonsbilde til Luftfartskonferansen 2024

Den årlige Luftfartskonferansen er tilbake med et program om kunstig intelligens, bærekraft, omstilling og arbeidsforhold i luftfarten. Konferansen finner sted 28.–29. mai på Scandic Havet hotell i Bodø. Kvelden før konferansen inviterer vi til en uformell get-together på restaurant Ohma.

Årets konferanse byr på en blanding av presentasjoner, workshops og panelsamtaler. Gjennom deltakelse på workshop får man en unik mulighet til å dykke ned i aktuelle temaer som ubemannet luftfart, elektronisk synlighet, luftfartshinder, og arbeidstidsordninger. For første gang inviterer vi også til møte mellom flygesjefer under norske AOC.

Vi har i år æren av å ha Siri Lill Mannes som konferansier på scenen til å lede oss gjennom arrangementet. Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård returnerer for å åpne konferansen, mens kjente gjengangere som luftfartsdirektør Lars Kobberstad og seniorrådgiver Kristine Anda vil ta oss gjennom luftfartsåret og situasjonen for den norske flysikkerheten.

Videre har vi spennende gjester som sjefen for NHO Luftfart, Erik Lahnstein, VP og AM i SAS, Rolf Bakken og mange flere, som skal dele med seg av kunnskap og sine perspektiver. Programmet er fortsatt under utarbeidelse, så her er det bare å følge med. I tillegg blir det selvsagt et hyggelig kveldsprogram og god tid til å mingle med kollegaer og bransjefolk.

Påmelding

For mer informasjon og påmelding, besøk konferansens nettside www.luftfartskonferansen.no. Påmeldingsfrist er 21. mai.

Bli med på å forme luftfartens fremtid – kom på Luftfartskonferansen!

Bilder fra fjorårets konferanse.

Sist oppdatert: 10.04.2024