Flyr er på vingene

Ledelsen i det norske flyselskapet Flyr og luftfartsdirektør Lars Kobberstad foran gate 17 på Bodø lufthavn.
Adm. dir. i Flyr, Tonje Wikstrøm Frislid, Flyr-grunnlegger Erik G. Braathen og luftfartsdirektør Lars Kobberstad ønsker velkommen til Flyr sin første avgang fra Bodø Lufthavn. Foto: Mali Malmedal

Det nye norske flyselskapet Flyr har begynt sine ruteflygninger. Torsdag hadde de sin første flyvning fra Bodø lufthavn. Luftfartsdirektør Lars E. de Lange Kobberstad var blant passasjerene og deltok på åpningen.

Det er ikke hver dag at Norge får et nytt flyselskap. Kl. 15:15 torsdag 1. juli var det tid for første avgang fra Bodø (hvor Luftfartstilsynet har sitt hovedkontor) med det nye norske flyselskapet Flyr. Før avgang var det duket for markering ved gate 17 på Bodø lufthavn med både Flyr-grunnlegger, administrerende direktør, lufthavnsjefen og luftfartsdirektøren på plass. 

Et godt samarbeid

Luftfartsdirektøren ble invitert til å si noen ord og innledet med å rose samarbeidet med Flyr. Det skal være trygt og sikkert å fly, og derfor er det mange detaljer som skal være på plass. – Vi forsto fort at vi hadde med profesjonelle å gjøre, og det har gjort prosessen med å få alle godkjenninger på plass mye enklere, sa Kobberstad. Han fortsatte med å poengtere hvor viktig fly og luftfart er i en by som Bodø, og hvor flott det er at Bodøs innbyggere nå har nok et alternativ å velge mellom når de skal ut og fly. 

Velkommen om bord

Med ballonger og silkebånd ble ombordstigningen innledet ved at styreleder og grunnlegger av selskapet, Erik G. Braathen, ønsket velkommen til den første flygningen fra Bodø. Etter luftfartsdirekterens innlegg, kunne Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr, med stolthet ønske velkommen om bord. Lufthavnsjef ved Bodø Lufthavn, Troels Sandreid, fikk æren av å klippe snoren og erklære ruten for åpnet.

Luftfartstilsynet gratulerer så mye og gleder oss til å fortsette samarbeidet!

flyr_13.jpg

Publisert: 02. jul 2021