Sikkerhetsseminar om flyoppvisning 2020

Velkommen til sikkerhetsseminar om flyoppvisning 18. og 19. april, en helg for deling av erfaringer, spørsmål og diskusjon.

NB! Seminaret er utsatt inntil videre. 
Luftfartstilsynet har på bakgrunn av det pågående utbruddet av Covid-19 (koronavirus) innført begrensninger på møte- og seminarvirksomheten. Dette er i tråd med helsemyndighetenes gjeldende råd om å begrense slik aktivitet.

Oppvisningsseminar 2020 er derfor utsatt på ubestemt tid. Vi takker for velviljen og beklager de ulempene dette medfører.

Denne helgen arrangeres i samarbeid med Norges Luftsportforbund.
Dakota Norway og Pilot Flight Academy legger til rette for en spennende helg med fokus på sikkerhet under flyoppvisning. 

Hvorfor skal du delta?

Dette er en møteplass for å dele erfaringer og utfordringer. Vi ønsker å samle flest mulig som er aktive i oppvisningsmiljøet. Oppvisning er en type flyging som innebærer risiko vi å må ta på alvor. I år ønsker vi spesielt å sette fokus på hvordan menneskelige faktorer påvirker sikkerheten under flyoppvisning.

Program

Vi jobber med å sy sammen programmet og vi satser på både nasjonale og internasjonale talere. Følg oss gjerne på Facebook for å få med deg siste oppdatering av programmet.

Vi starter kl. 10.00 på lørdag og vi regner med at programmet vil vare frem til rundt kl. 16.00 på søndag. Arrangementet finner sted i lokalene til Pilot Flight Academy på Torp ved Sandefjord lufthavn.

Påmelding

Deltagelse er gratis, mens reise, kost og losji må du betale selv.

Meld deg på her (deaktivert lenke).

Publisert: 18. feb 2020