Nye nettsider

Luftfartstilsynet lanserte 11. juni nye nettsider. Vi har gjort en rekke endringer på nettstedet.

Skriv ut

Vi har frisket opp utseendet, og innholdet har fått ny drakt. Innholdet er også i stor grad omorganisert, og sortert etter brukergrupper. Vi håper dette vil gi alle en mer brukervennlig opplevelse av Luftfartstilsynets nettsider.

Er det noe du ikke finner, kan du bruke søkefeltet i toppmenyen. Vi har oppgradert søket, slik at du skal få gode treff.

Skjema

Vi har mange skjemaer som våre ulike brukere benytter. Skjemaene er samlet i en egen oversikt der du kan søke deg fram. Du kan også velge kategori for å finne fram til rett skjema.

Regelverk

Regelverk knyttet til luftfarten er i stor grad samlet i en egen søkebase, og du kan gjøre søk i fritekstfelt og bruke kategoriene til å finne relevant regelverk. Vi vil også jobbe med å utvide oversikten for å inkludere veiledninger og annen relevant informasjon.

Min side for piloter

Nytt i løsningen er at piloter kan sjekke noen av sine sertifikatrettigheter, samt utløpsdato på disse. Alle rettighetene er ikke på plass, men vi jobber med å utvikle dette området.

Kommentarer til de nye sidene?

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til de nye sidene, blir vi glade for tilbakemeldinger. Send dem gjerne til ks@caa.no.

Publisert: 10. jun 2018