Luftfartskonferansen 2019 (#LFK2019)

Luftfartstilsynet ønsker deg velkommen til Luftfartskonferansen 2019 i Bodø. Tema og datoer er nå klart, og vi jobber med å lage et spennende program.

Skriv ut

Dato:

  • Tirsdag 29. januar 2019
  • Onsdag 30. januar 2019

Vi starter konferansen klokken 10.45 den 29. januar.

Mandag 28. januar klokken 19.00 inviterer vi dere som har anledning til «get together», en hyggelig og uformell sammenkomst på et utested i Bodø.

Tema

Arbeidstittelen for LFK2019 er «Utfordringer i norsk luftfart – hva gjør vi med dem?».

Tanken er å se på ulike deler av norsk luftart og ta opp utfordringer og presentere mulige løsninger på dette. Både utfordringer markedet kjenner på i dag, og kanskje også endringene som vil prege luftfarten de neste årene.  

Vi ønsker å se nærmere på utfordringer i de fleste sektorene i norsk luftfart (fixed wing, offshore/innlands helikopter, droner, småfly m.fl.), enten som foredrag eller workshops. LFK2019 skal bli en faglig mosaikk med viktige tema som angår de ulike sektorer.

Program

Det er en glede å meddele at statsminister Erna Solberg har takket ja til å holde åpningsforedraget på LFK2019 (med forbehold om sen kansellering). Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er også invitert. Vi er også veldig glade for at Terje Svabø har takket ja til å være konferansier.

Luftfartstilsynet er allerede godt i gang med å lage det vi tror blir et spennende og bredt program. Vi har tatt med oss flere av innspillene fra evalueringen etter LFK2018. I tillegg har vi fått andre gode tips fra markedet. Luftfartstilsynet har også møtt de største aktørene i markedet for å få innspill til hva de ønsker.

Det er fortsatt mulig å komme med innspill til programkomiteen, både når det gjelder foredragsholdere og workshops. Send gjerne en e-post med dine forslag til ks@caa.no.

Hotell og påmelding

Den viktigste konferansen i norsk luftfart arrangeres som vanlig i vakre Bodø. Det er foreløpig ikke klart hvilket hotell som blir konferansehotell. Dette vil bli klart senere i høst, og vi vil da komme med nærmere informasjon. LFK2019 holder imidlertid av mange rom som er forbeholdt de som melder seg på konferansen. Vi vil komme tilbake med mer informasjon også om dette. Det vil selvsagt også være mulig å booke rom selv.

Spørsmål?

Dersom du lurer på noe, er du velkommen til å sende oss en e-post til vår kommunikasjonsavdeling: ks@caa.no. Vi vil da hjelpe deg så fort vi kan.

Velkommen til Luftfartskonferansen 2019!

Kontakt Luftfartstilsynet

  • Postadresse: Postboks 243 8001 Bodø
  • Besøksadresse: Sjøgata 45-47 8006 Bodø
Publisert: 15. aug 2018