Luftfartskonferansen 2019 (#LFK2019)

Luftfartstilsynet ønsker deg velkommen til Luftfartskonferansen 2019, 29. og 30. januar i Bodø. Temaet er «Utfordringer i norsk luftfart – hva gjør vi med dem?».

Dato:

  • Tirsdag 29. januar 2019
  • Onsdag 30. januar 2019

Vi starter konferansen klokken 10.45 den 29. januar.

Mandag 28. januar klokken 19.00 inviterer vi dere som har anledning til «get together», en hyggelig og uformell sammenkomst på et utested i Bodø.

Tema

Temaet for LFK2019 er «Utfordringer i norsk luftfart – hva gjør vi med dem?».

Vi ser nærmere på ulike deler av norsk luftart og tar opp utfordringer og mulige løsninger. Både utfordringer markedet kjenner på i dag, og kanskje også endringene som vil prege luftfarten de neste årene.  

Vi ønsker å se nærmere på utfordringer i de fleste sektorene i norsk luftfart (fixed wing, offshore/innlands helikopter, droner, småfly m.fl.), enten som foredrag eller workshops. LFK2019 skal bli en faglig mosaikk med viktige tema som angår de ulike sektorer.

Program

Det er en glede å meddele at statsminister Erna Solberg har takket ja til å holde avslutningsforedraget på LFK2019 (med forbehold om sen kansellering)
Statssekretær Brage Baklien fra Samferdselsdepartementet holder åpningsinnlegget. Vi er også veldig glade for at Terje Svabø har takket ja til å være konferansier.

Hele programmet finner du her.

Hotell og påmelding

Den viktigste konferansen i norsk luftfart arrangeres som vanlig i vakre Bodø. Radisson Blu er konferansehotell, mens alle foredrag vil bli holdt i Stormen konserthus rett over gaten fra hotellet. Vi holder av mange hotellrom som er forbeholdt de som melder seg på konferansen. Det vil selvsagt også være mulig å booke rom selv.

Her kan du melde deg på.

Spørsmål?

Dersom du lurer på noe, er du velkommen til å sende oss en e-post til vår kommunikasjonsavdeling: kommunikasjon@caa.no. Vi vil da hjelpe deg så fort vi kan.

Velkommen til Luftfartskonferansen 2019!

Kontakt Luftfartstilsynet

  • Postadresse: Postboks 243, 8001 Bodø
  • Besøksadresse: Sjøgata 45–47, 8006 Bodø
Publisert: 17. okt 2018