Praktisk informasjon

Her finner du informasjon om transport og overnatting.

Hotell

Den viktigste konferansen i norsk luftfart arrangeres som vanlig i vakre Bodø. Radisson Blu ligger midt i sentrum og er vårt konferansehotell, mens alle foredrag vil bli holdt i Stormen konserthus rett over gaten fra hotellet. Vi har også holdt av rom på Thon hotel like ved Stormen i Bodø sentrum.  Vi holder av mange hotellrom som er forbeholdt de som melder seg på konferansen, men siden det er stor pågang på hotell i Bodø disse dagene, anbefaler vi at du melder deg på så fort som mulig. Det vil selvsagt også være mulig å booke rom selv.

Radisson Blu Hotel Bodø

Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum av Bodø, med den sjarmerende småbåthavna som nærmeste nabo. Her kan du nyte vakker utsikt mot Vestfjorden, de omkringliggende fjellene og den storslåtte nord-norske naturen. Overnatt i lyse og komfortable rom, og start dagen med vår deilige frokostbuffe som selvfølgelig er inkludert, og serveres i restauranten. Her kan du også velge fra en variert lunsj- og middagsmeny. I øverste etasje finner du Top13 bar & lounge, hvor du kan nyte herlige forfriskninger og fantastisk utsikt i en elegant og hyggelig atmosfære.

Thon Hotel Nordlys

Thon Hotel Nordlys ligger rett ved småbåthavnen og moloen i Bodø. Hotellet har en flott utsikt, med utsyn til både Lofotveggen og Hurtigruta, som seiler forbi rett ved hotellet.

Praktisk info

Det vil bli gratis transport med oppsatte busser fra Bodø lufthavn til Radisson/Stormen fra klokken 10.15-10.30 den 29. januar.

Det vil bli gratis transport med oppsatte busser fra Radisson/Stormen til Bodø lufthavn fra klokken 13.30-14.30 den 30. januar.

Registrering av deltakere gjøres på Stormen Konserthus klokken 09.30-10.40 den 29. januar. Konferansen starter presis klokken 10.45 den 29. januar. Den avsluttes 30. januar klokken 13.30.

Pris: 2.600,00 NOK per deltakeravgift for en eller begge dager uten middag.

Pris: 3.600,00  NOK per deltakeravgift for en eller begge dager med middag.

Spørsmål?

Dersom du lurer på noe, er du velkommen til å sende oss en e-post til vår kommunikasjonsavdeling: kommunikasjon@caa.no. Så hjelper vi deg så fort vi kan. 

Velkommen til Luftfartskonferansen 2019!

Kontaktinformasjon Luftfartskonferansen