Påmelding og praktisk info

Påmeldingen til Luftfartskonferansen 2021 | DIGITAL er nå åpen! Lenken under vil ta deg videre til påmeldingsskjema og betaling.

Luftfartskonferansen 2021 arrangeres for første gang digitalt. Konferansen går over to dager, hvorav dag én er satt av til plenumsprogram med påfølgende parallellsesjoner på dag to. Parallellsesjonene kjøres i to bolker før og etter lunsj, det er derfor mulig å delta på to forskjellige. 

Siden det er en digital konferanse er det mulig å melde seg på helt frem til konferansen.

Hvorfor skal du melde deg på Luftfartskonferansen 2021?

Det er ikke til å komme unna at det siste året har vært en vanskelig tid for mange. Covid-19-pandemien har hatt store konsekvenser for luftfartsnæringen og for enkeltmenneskene den består av. Under denne konferansen vil vi se nærmere på hvilke utfordringer bransjen har stått overfor, men også hvordan vi kan utvikle oss og forbedre oss slik at vi går fremtiden i møte enda bedre forberedt enn tidligere. Hvordan kan vi få luftfarten på vingene igjen? 

Vi får blant annet besøk av samferdselsminister Knut Arild Hareide, luftfartsgründer Erik G. Braathen, konserndirektør i SAS Norge, Kjetil Håbjørg, WizzAir’s CEO, József Váradi og mange flere. I tillegg blir det faglig spissede og interessante parallellsesjoner for enhver smak.

Følg med her på våre nettsider og vårt arrangement på Facebook for mer informasjon.

Detaljert program med tidspunkter kommer nærmere konferansen.

 

Kontaktinformasjon Luftfartskonferansen