Se opptak av konferansen

Hadde du ikke mulighet til å se delta på konferansen live i år? Fortvil ikke. For en redusert pris kan man se opptak av hele Luftfartskonferansen, inkludert alle parallelsesjoner frem til og med 28. februar.

Luftfartskonferansen 2021 ble for første gang arrangert digitalt. Konferansen gikk over to dager, hvorav dag én var satt av til plenumsprogram med påfølgende parallellsesjoner på dag to. Parallellsesjonene ble kjørt i to bolker, men det er fint mulig å se alle parallellsesjonene i opptak. Muligheten til å stille spørsmål og delta i live chat gjelder ikke ved opptak.

Det er ikke til å komme unna at det siste året har vært en vanskelig tid for mange. Covid-19-pandemien har hatt store konsekvenser for luftfartsnæringen og for enkeltmenneskene den består av. Under denne konferansen ses vi nærmere på hvilke utfordringer bransjen har stått overfor, men også hvordan vi kan utvikle oss og forbedre oss slik at vi går fremtiden i møte enda bedre forberedt enn tidligere. Hvordan kan vi få luftfarten på vingene igjen? 

Klikk på lenkene under for å se plenumsprogrammet og beskrivelse av parallellsesjonene.